Användarnamn
Lösenord

Ur Varselklotet: Kronografens Hemlighet + PDF

Fria Ligan
219.00 kr inkl. moms
Art nr
FL-UVA06
Tillfälligt slutsåld

Det går rykten om en mekanisk tingest som stryker runt på  fälten utanför Mälaröarnas små samhällen. Samtidigt blir  lapparna med bortsprungna djur allt fler på anslagstavlan utanför mataffären. På TV berättar väderfarbrorn om ”tillfälliga stormbyar” – och visst har det varit ruskigt dåligt väder de  senaste nätterna?

Följ med in i tre äventyrliga mysterier – spela dem som fristående scenarion, eller som en trilogi av sammanvävda intriger. Inspireras därefter av Slingans hemliga experiment i äventyrslandskapet ”Hemligstämplat” och ta tillfället i akt att skapa dina egna mysterier i Ur Varselklotet – rollspelet eller Flodskörden - rollspelet.

Den här boken innehåller:

Djurens ark. Där rollpersonerna letar efter ett försvunnet husdjur och hamnar mitt i en mycket märklig storm.
Kollosommar. Sommarlovet är äntligen här och barnen skickas
på sommarkollo. Men förväntansfull lek och bad vänds snabbt till pulshöjande skräck och förvirring då barnen vaknar upp på ett helt annat sommarläger – en annan tid.
Stormen i timglaset. Nyfiket utforskande leder barnen bortom avspärrningarna, till instabila bubblor av tid och rum vars ursprung ligger någonstans i Gravitronens djup.
Hemligstämplat. I kyltornens skugga, bakom höga stängsel och djupt nere i låsta bergrum, finns ett äventyrslandskap av hemliga experiment, redo att utforskas av vetgiriga rollpersoner.
Mysteriemaskinen. Skapa nya mysterier eller få uppslag till ditt växande äventyrslandskap via en allomfattande scenario- och karaktärsgenerator.
Mix-CD av mysterier. Åtta korta mysterier baserade på hitlåtar från
90- talet.