Användarnamn
Lösenord

Symbaroum: Spelarens Handbok + PDF

Järnringen
249.00 kr inkl. moms
Antal st
Art nr
SYMB008
1 st i lager

Spelarens handbok innehåller allt som Symbaroums spelare kan önska, såväl när det gäller skapandet av nya rollpersoner som vid utvecklingen av de redan erfarna. Boken är till bredden fylld med nya släkten, yrken, förmågor, krafter och ritualer, dessutom med massor av ny utrustning som kommer att förändra hur spelet spelas. Tar man dessutom alla nya regelalternativ i beaktande, tillsammans med innehållets bidrag till spelvärldens utveckling, råder det ingen tvekan om att Spelarens handbok är ett måste för alla som tjusas av att vandra i Davokars dunkla lövsalar!

Spelarens handbok innehåller bland annat:
• Fem nya spelbara släkten i form av Alv, Alvtagen människa, Dvärg, Troll och Vandöd.

• Ett tjugotal nya yrken av vilka vissa är så kallade Elityrken som rollpersonerna kan eftersträva att uppnå – exempelvis Inkvisitor, Monsterjägare, Vredesgardist och Trollsångare.

• Ett system för Fördelar och Nackdelar, effektiva vid problemlösning och perfekta för att sätta färg på rollpersonerna.

• Ett femtiotal nya Förmågor och Ritualer – några exklusiva för elityrkenas medlemmar, andra endast tillgängliga för en viss arketyp.

• Regler för Artefaktmakande och Smideskonst, med tillhörande tillverkningsbara Lägre artefakter och Mystiska kvaliteter att förläna sina mästersmiden.

• Alkemiska vapen i form av explosiva granater och eldrör, de senare antingen stationära eller burna av elityrket Sappörs representanter.

Bokfakta
Författare: Mattias Lilja, Mattias Johnsson & Anders Lekberg
Sidantal: 136
Pärm: Inbunden/Hardback
Illustrationer: Martin Bergström
Formgivning: Johan Nohr