Användarnamn
Lösenord

Svavelvinter: Tricilve - Lojalisternas tid

Fria Ligan
139.00 kr inkl. moms
Delbetala från 8.00 kr/mån. Läs mer
Antal st
Art nr
FL1014
1 st i lager

Det trakoriska rikets huvudstad Tricilve har alltid utgjort en arena präglad av gudinnan Kastykes devis att gudarna älskar den som är framgångsrik. Hårdast är konkurrensen i stadens slum där kampen mellan ligor som Perukmakarna, Hundätarna och Flagellanterna hittills har förts i skuggan. Nu har den plötsligt lyfts ut på den storpolitiska scenen.

Tricilve – Lojalisternas tid beskriver stadens värsta slumområden med personer, platser och händelser centrerade runt Perukmakarna och dess ledare Ingolmo Dokella. Det är en orolig tid med undantagstillstånd i huvudstaden där kriminella gäng, köpmän, spioner, politiska grupperingar och religiösa intressen kämpar om ökat inflytande.
 
Denna modul, som innehåller det kompletta äventyret I perukmakarens hemliga tjänst, utspelar sig i mellanrummet mellan Eriks Granströms romaner Slaktare små och den kommande Vredesverk i sviten om den femte konfluxen. Tricilve – Lojalisternas tid är skriven till största del av Erik Granström själv och innehåller miljöer, personer och skeenden hämtade från Vredesverk.
 
Tricilve – Lojalisternas tid är en hårdinbunden bok på 144 sidor tryckt helt i fyrfärg.