Användarnamn
Lösenord

Svavelvinter: Tramenze - Intrigernas flod

149.00 kr inkl. moms
Delbetala från 9.00 kr/mån. Läs mer
Antal st
Art nr
FL1012
1 st i lager
Tramenze – Intrigernas flod är den första officiella modulen till rollspelet Svavelvinter. Vi vänder blicken från metropolerna och de stora skeendena i Trakoriska riket mot en bortglömd avkrok vid ön Palamux södra stränder.
Men floden Tramenze och Oorams skog är av betydligt större intresse för Palamoxi makthavare än man först skulle kunna tro. Denna vilda gränsmark har strategisk betydelse, belägen som den är mellan Lasemos furstendömen i sydväst och Moskorien i nordost, med motpolerna Det heliga Kishatet och det vilda Klagga på ömse sidor.
Färjeläget på den lilla ön mitt i floden Tramenze drar naturligt till sig intresse från de närbelägna lasemosiska ynkedömena Sampra och Krild, men även andra skuggmakter intrigerar för att öka sitt inflytande över detta möjligheternas land.
  • Tramenze – Intrigernas flod är en hårdinbunden bok på 76 sidor tryckt helt i fyrfärg.
  • Formatet är behändiga A5, alltså lika hög som regelboken men i stående format.
  • Modulen innehåller allt som behövs för att spela kampanjspel i området, inklusive ett komplett skuggspelsbräde med fem färdiga skuggmakter.
  • Områdets historia, geografi och invånare beskrivs, inklusive de två nya halvfolken fågelfolk och vildfotingar.
  • Sist men inte minst ingår det omfattande äventyret Brushanens sista vila som kastar in karaktärerna i ett dödligt intrigspel på färjeläget Tramenze, där det förgångna vägrar vila…
  • Äventyret är i klassisk stil – alltså något för er som har väntat på att spela Svavelvinter i lite mer traditionell äventyraranda.