Användarnamn
Lösenord

Spelet om Morwhayle

Fria Ligan
279.00 kr inkl. moms
Delbetala från 16.00 kr/mån. Läs mer
Antal st
Art nr
MOR01
2 st i lager

Staden Morwhayle behöver din hjälp! Häxmästarens Råd av magiker utnyttjar malströmmen som rinner under staden till sina onda planer. Bara du kan stoppa dem. I detta rollspel tar du rollen som en av Morwhayles Vakthundar – ett hemligt sällskap som kämpar mot Rådet för att stoppa den magiska stadens undergång.

Spelet om Morwhayle utspelar sig i samma värld som Peter Bergtings populära romaner i trilogin Legenden om Morwhayle. I detta spel kan du och dina vänner uppleva lika fantastiska berättelser som syskonen Malda och Arteil Krill gör i böckerna. Men det finns en stor skillnad – det är era egna handlingar och val som avgör hur historien ska sluta.

Spelet, som är rikligt illustrerat av Peter Bergting själv, passar perfekt för nykomlingar till rollspelshobbyn men är utmanande även för gamla rävar. Det är ett spel som gjort för den som spelat rollspel i sin ungdom och nu vill föra hobbyn vidare till sina barn.

Så samla några vänner, syskon eller föräldrar, och kasta er ut i Morwhayles magiska värld. Allt du behöver för att spela många timmars äventyr medföljer spelet, som publiceras i en box i klassiskt Äventyrsspelsformat:

•En Regelbok, som även beskriver Morwhayles värld och varelser.
•En Äventyrsbok med tre spännade äventyr för era Hjältar att uppleva.
•Sex färdiga Hjälteblad, som hjälper dig att skapa din Hjälte i spelet.
•En dubbelsidig färgkarta över Morwhayle och kontinenten Arzakkali.
•Tärningar – från T4 till T12.