Användarnamn
Lösenord

Nyckelringsrollspelet

59.00 kr inkl. moms
Delbetala från 3.00 kr/mån. Läs mer
Art nr
NYRO001
Slutsåld
Världens minsta rollspel, gjort av Åsa Roos.
Så här beskriver Åsa spelet: Det här rollspelet är en kombination av en gammal idé om att göra ett enkelt rollspel, min passion för pyssel, och upphittandet av ett litet block ifrån Muji. Blocket fick bli format och idén tog form utifrån formatets begränsning. 
Regelsystemet är inspirerat dels av Tunnels & Trolls och dels av Storytellersystemet. Jag ville ha ett tydligt system som gav spelaren klara hintar om hur duktig eller klumpig rollpersonen är bara genom att titta på den. Varje ifylld prick på respektive egenskap motsvarar en sexsidig tärning. När rollpersonen stöter på ett hinder får spelaren slå för att se om hon lyckas ta sig runt det. 1-3 är ett misslyckat slag, 4-6 är ett lyckat slag. Om spelaren misslyckas med slaget kan hon lägga till en färdighet för att öka på resultatet.
Rollspelet innehåller regler för hur det skall spelas, en rad uppdragskort, platskort, hinderkort och avslutskort, allt för att göra rollspelet så enkelt att spela som möjligt. Det innehåller även motivationskort för spelarna och rollformulär.