Användarnamn
Lösenord

EON 4: Ödesväven (Limiterad utgåva)

Helmgast
399.00 kr inkl. moms
Art nr
HELM003
Utgått

Dödliga faror väntar rollpersonerna när de flesta frågetecken nu änt­ligen rätas ut. De hamnar mitt i den väv som Ödet spunnit och allt­jämt spinner – och de är inte ensamma. Gamla vänner och än äldre fiender dyker upp för att ställa rollpersonerna inför utmaningar. För­utom en resa in i de mörkaste skrymslena av en ambivalent själ bjuder äventyret på mordbränder, spökerier, upplopp, havsodjur, urgamla mysterier och, icke att förglömma, två trätande barn och en apa.
I denna bok beskrivs Skogen nedom tvenne månar, en sagolik plats i det mystiska Skugglandet. Utöver det får rollpersonerna även stifta bekant­skap med Västmarks huvudstad Rampor och dess intrikata makt­kamper. Därtill beskrivs den spindeldyrkande Arachnakulten med dess mörka historia. Boken innehåller även ett 16–sidigt kapitel om Mundanas spöken.
Ödesväven kan spelas som ett fristående äventyr eller som den fjärde delen i kampanjen Sylfens vrede. Tidigare delar i serien heter Diamant­äpplet (del 1), Katres gåtor (del 2) och Av blod komna (del 3).

Helmgastutgåvan av Ödesväven finns i en begränsad upplaga om 100 exemplar.