Användarnamn
Lösenord

EON 4: Damarien + PDF

Helmgast
279.00 kr inkl. moms
Antal st
Art nr
HELM010
1 st i lager

Modul som behandlar allt om landet Damarien - upplev äventyret bakom de stängda gränserna och intrigerna mellan landets makthavare.

Efter köp kommer ett separat mail med länkar till två PDF:er; en vacker högupplöst version och en smidig lågupplöst version. Detta mail skickas i samband med att din order paketeras.

Den första landsmodulen till Eon IV är en fyllig modul om det mystiska Damarien. Denna modul med sina drygt 300 sidor, tryckt i tvåfärg med hårdpärmsomslag, behandlar allt från hur du gör en damarisk rollperson, ingående beskrivningar av landets envåldshärskare Storfurst Thamas Vitfjäder till alla de mysterier som förknippas med Damarien.

Omgivet av höga berg, djupa skogar och stormande hav ligger det gåtfulla riket Damarien. Den som frågar utlänningar om landet på västra Asharinahalvön får ofta bara fragmentariska rykten och sagor till svar. På grund av sin långa historia av isolation har storfurstendömet kommit att bli en legendarisk plats som nästan bara omtalas som ett mörkt rike där lamior och vansinniga despoter håller det skräckslagna folket i ett järngrepp.

Den som är beredd att verkligen undersöka sanningen bakom legenderna finner dock ett märkligt och fascinerande land vars folk härdats av årtusenden av religiösa konflikter och politisk splittring och ännu berättar sagor om dagbräckningskriget, då trollkarlen Damas den svarte enade rikets folk mot de vandöda despoter som i forntiden hemsökte riket. Men även om storfurstendömet är långt mer än sitt mörka rykte händer det inte sällan att den som börjar gräva i dess många mysterier måste betala för sin nyfikenhet med sitt liv, eller till och med sin själ.