Användarnamn
Lösenord

En Garde! III: Regelbok

379.00 kr inkl. moms
Antal st
Art nr
MYL001
2 st i lager
En Garde! är ett mörkt historiskt matinérollspel med mytiska inslag. Perioden är 1650-1750. Spelet fokuserar till stor del på action, intriger och detektivarbete, allt med små inslag av folktro och saga.
Regelboken innehåller all information som behövs för att spela. Detta inkluderar bland annat:

•Informativa och stämningsskapande beskrivningar av Frankrike år 1700 samt information om världen i stort under perioden 1650-1750.
•Två system för att skapa rollpersoner: ett snabbt som bygger på mallar och ett som stegvis skapar en rollperson med djup och en levande bakgrund.
•Konfliktsystem anpassat för de situationer som kan dyka upp i äventyr under furstarnas tidevarv. Sättet att hantera tid och turordning i en strid beror på typen av konflikt. Strider blir snabba och händelserika där de behöver och såväl fysiska som verbala attacker har förmågan att dräpa.
•System som stödjer och uppmuntrar galna stunts, hisnande action och strid med stora mängder av hantlangare.
•En kraftigt omarbetad version av regelmotorn som har använts i tidigare versioner av En Garde!, Skuggornas mästare samt Kult.
•Ett helt nytt äventyr som introduktion till Paris och spelvärlden. Här återfinns det som
 
En Garde! handlar om: en stor komplott, drivor av våldsamma underhuggare, storslagna skurkar, spår av det övernaturliga samt möjlighet för romans och brinnande hat.
Utöver denna bok behöver du endast penna, medspelare samt en 20-sidig och en 10-sidig tärning.
 
312 sidor, Hårdpärm.