Användarnamn
Lösenord

I skuggan av La Fronde

189.00 kr inkl. moms
Delbetala från 11.00 kr/mån. Läs mer
Art nr
MLG002
Slutsåld
I skuggan av La Fronde. I skuggan av La Fronde tar rollpersonerna med på en obehaglig, men spännande resa genom 1650-talets Europa. Det hela börjar med att de finner sig själva fängslade i ett otäckt underjordiskt fängelse där vakterna tiger som muren och deras medfångar kommer ifrån vitt skilda nationer. De har alltså inte någon möjlighet att lista ut vart i världen de befinner sig.

Europa upplever oroliga tider: i Frankrike pågår ett inbördeskrig, Tysk-romerska rikets befolkning lider fortfarande efter det trettioåriga kriget och i England har det skett en stadskupp och armén har tagit över makten. Kan rollpersonerna rymma från fängelset och vad väntar dem i världen utanför? Svaret på den frågan får du förhoppningsvis när du spelar ”I skuggan av La Fronde”.

Äventyret passar dem som gillar storslagna matinéfilmer och tycker om action och dramatik. Trots att vi låtit tänja lite på verkligheten och ändrat lite på Frankrikes historia har vi försökt hålla handlingen och vår beskrivning av Europa så ”historiskt korrekt” som möjligt. Vi hoppas att alla skall bli nöjda, oavsett om ni föredrar historisk korrekthet eller musketörer i bästa Hollywoodstil.

Kampanjen passar bäst för 4-6 spelare och kan spelas med både nyskapade och erfarna rollpersoner.

Bokens innehåll

Själva modulen är på 88 sidor i A4 med omslag i fyrfärg och svartvit inlaga. Boken har laminerad mjukpärm. I skuggan av La Fronde innehåller förutom själva äventyrskampanjen, som består av sju deläventyr, dessutom en sammanfattning av läget i Europa 1650-1653 samt två kartor: en över Europa och en över Paris.
 
88 sidor, mjukpärm.