Användarnamn
Lösenord

Bortom: Lögnens slöja

139.00 kr inkl. moms
Delbetala från 8.00 kr/mån. Läs mer
Art nr
MLG100
Slutsåld
Temat i Bortom är utforskandet av det okända. Genom att utforska den dolda världens mysterier vinner karaktärerna nya insikter och kunskaper – om världen och om sig själva. Det finns nämligen en bakomliggande berättelse till allt, en som bara väntar på att bli utforskad.
 
Bortom: Lögnens slöja är ett skräckrollspel som placerar stämningen och berättelsen i främsta rummet. Reglerna är lätta att lära och enkla att använda.
 
Utöver detta presenteras flera sätt att uppleva Bortom på. Exempelvis får du en inblick i hur genren kan påverka stämningen i din berättelse och hur rädslan påverkar en karaktär. Med Bortom vill vi ge dig en upplevelse som berör på djupet.
 
En beskrivning av tre större fraktioner i Bortoms värld ingår också tillsammans med riktlinjer över skapandet av övernaturliga väsen. Även kampanjvärlden, vår nutida värld blandad med Bortoms mytologi, beskrivs översiktligt och erbjuder några trådar att skapa berättelser kring. Med följer också Karma, den första akten av fyra i berättelsen Nattljus, för att du lätt ska komma igång med att spela Bortom!
 
Rena hjälpmedel i form av karaktärsblad, register och små faktarutor till för att underlätta för berättaren återfinns självklart i boken.
 
Boken i sig kommer med hårdpärm och är på 112 sidor i US letter-format. Omslaget är i fyrfärg och inlagan i svartvitt. Utöver regelboken behöver du endast en sexsidig tärning för att kunna spela.