Användarnamn
Lösenord

Världsregeringen

Världsregeringen
349.00 kr inkl. moms
Antal st
Art nr
INN001
2 st i lager

Världsregeringen är ett faktum! Efter århundraden av krig, orättvisor, förtryck och en global finansiell ultrakollaps har mänskligheten, om än motvilligt, enats under ett och samma flagg, med ”en vision om att föra jordens folk framåt och förbise alla triviala olikheter, som livsåskådning, kulturer, valutor och språk”... som det står i broschyren från världsregeringen...

Världsregeringen är en någorlunda demokratiskt utsedd regering och som ledare för ett av de större partierna inom denna globala maktkonstruktion är det din uppgift att axla rollen som partiledare och hota, muta och sälja dig själv till den politiska toppen, med siktet inställt på riket, makten och hela härligheten... Väl övertygad om att demokrati endast fungerar när befolkningen röstar rätt!

Har du fingertoppskänslan som krävs för att navigera i maktens korridorer och munlädret som får folket på fall, och kan du hålla dina partikamraters skelett gömda i garderoben när mediedrevet går? Då kanske du har vad som krävs för att förleda folket!

--------------------------------------------------------------------------
Fakta om Världsregeringen
Antal spelare: 2-4
Speltid: ca 60 minuter
Ålder: från 12 år
Genre: Strategi/Politik/Humor
Konstruktörer: Rikard Jespersen, Patrik Hultén, Victoria Eriksson