Användarnamn
Lösenord

Svärd & Svartkonst: Äventyr i Underjorden

Spindelkungen Förlag
299,00 kr inkl. moms
Delbetala från 17,00 kr/mån. Läs mer
Art nr
SOS001
Tillfälligt slutsåld
Du är en äventyrare. Du är modig eller dumdristig nog att bege dig bortom civilisationens gränser för att utforska det okända. I mörka katakomber trotsar du livsfarliga fällor. I ödemarken ställs du öga mot öga med blodtörstiga bestar. Kommer du att överleva? Har du vad som krävs för att vinna guld och ära? 
Stig in i en värld av djärva bragder och dödlig fara. Där ruinerna döljer rikedomar från svunna eror. Där artefakter äldre än mänskligheten rymmer fasansfulla krafter. Där kulter utför onämnbara riter i gravvalvens dunkel och fruktansvärda urtidsgudar slumrar bortom tid och rum.
En värld fylld av glömda tempel, kannibaliska mutanter och förbannade runsvärd. Av spöklika kryptor och vandrande döda. Av gåtfulla pyramider, spindelhemsökta torn och portaler till främmande världar.
 
En värld av Svärd & Svartkonst.
 
s_s_fb_630

Svärd & Svartkonst är ett komplett rollspel. Allt du behöver för att spela är papper, tärningar och några vänner. Här står utforskning och problemlösning i centrum. Reglerna är enkla nog för en nybörjare, men ger tillräckligt mycket kött på benen för veteranen. De är kompatibla med alla bra versioner av det ursprungliga fantasyrollspelet som Gary Gygax och Dave Arneson skapade.
 
Hårdinbunden bok, svartvit inlaga. 194 sidor.
 
Svärd & Svartkonst är konstruerat av Terje Nordin och Mattias Närvä och ges ut av Spindelkungen Förlag – Fria Ligans imprint för indiespel som förtjänar en större publik.